Hi beauty,

Nice to meet you!

Ik nodig jou met veel plezier uit in Salt Blonde. Hier halen wij het allerbeste in jou naar boven, tijd om jou opnieuw te doen stralen! 

Vragen, twijfels, niet helemaal zeker welke behandeling het beste bij jou past? Ik help jou met veel plezier verder tijdens een eerste vrijblijvende adviesafspraak!

boek jouw advies consultatie

Hi, ik ben Renée

Door mijn passie voor haar en de nood om steeds het beste uit iedereen te halen, was de keuze op kapster te worden dan ook niet veraf. 

Het was altijd mijn droom om een eigen plekje te creëren, waar iedereen met plezier tot rust komt en de tijd neemt om de beste versie van zichzelf naar boven te brengen. Na enkele jaren ervaring op te doen bij een ander salon, waagde ik dan ook de sprong.

Mijn passie voor het vak is zeer groot. Ik blijf mezelf dan ook continu bijscholen en geef als Redken Certified Haircolorist zelf ook opleidingen aan andere kappers om hun technieken te optimaliseren. 

Ben je niet helemaal zeker waar je precies naartoe wilt? 

Ik help je met veel plezier verder tijdens een advies consultatie om te bespreken wat voor jou de beste optie zou zijn. Zo doen we jou terug helemaal stralen! 

Boek een eerste afspraak

“GETTING YOUR HAIR DONE IS LIKE GOING ON A MINI VACATION”

– Renée | founder salt blonde

WELCOME HOME

Bij Salt Blonde creëren we een oase van rust, waar je eens helemaal kan ontspannen. We nemen je mee op een tripje naar het zuiden, waar je niet alleen met de mooiste beach waves van zal terugkomen. 

Je waagt je meteen op de stranden van Mykonos als je het salon binnenwandelt. Laat je onderdompelen en verwennen, geniet! 

boek jouw afspraak